Ha mort el treballador de l’Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns a la tarda al carrer del Paradís, a tocar de la plaça de Sant Jaume. La seva dona ha anunciat a Twitter la notícia. L’home estava ingressat en estat crític a l’Hospital Clínic.

Feia tres anys que l’home treballava a l’Ajuntament. Era doctor per la Universitat Pompeu Fabra i impartia classes com a expert en xarxes socials i comunicació digital.

L’agressor va ser detingut per la Guàrdia Urbana el mateix dia que van ocórrer els fets i encara ha de passar a disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra investiguen si el mateix home pot ser també el responsable de les dues morts que van tenir lloc a Ciutat Vella.

L’Ajuntament suspèn la Comissió d’Economia

Sala Lluís Companys

L’Ajuntament de Barcelona ha ajornat la Comissió d’Economia que s’havia de fer aquest dimecres a la tarda després de fer-se pública la mort del treballador municipal. Segons han comunicat a l’ACN fonts municipals, la comissió s’ha suspès per indicació de la presidència i amb l’assentiment de tots els membres.

En aquesta sessió s’havia de debatre el pressupost per al 2020 després de l’acord a quatre que es va presentar aquest dilluns. L’Ajuntament fixarà una nova data per celebrar la comissió en els propers dies, abans del ple del 31 de gener.

Condol de Colau i els líders municipals

L’alcaldessa, Ada Colau, ha transmès el condol a la família del treballador municipal mort a través de Twitter. També ho han fet la resta de líders municipals a l’Ajuntament.