Els Mossos investiguen si els diversos successos ocorreguts aquest dilluns a la tarda a Ciutat Vella estan relacionats entre si. Fonts coneixedores del cas han explicat a betevé que la policia catalana creu que una mateixa persona podria haver estat la responsable de la persona morta amb signes de violència a l’interior d’un pis del carrer del Portal Nou, que els bombers han localitzat després d’apagar-hi un incendi, i també de la dona que ha aparegut morta a en un portal del carrer de l’Arc de Sant Vicenç, a la Ribera.

També s’està investigant la possible relació entre aquests dos fets i l’apunyalament que ha tingut lloc al carrer del Paradís, a tocar de la plaça de Sant Jaume, ja que la persona detinguda per la Guàrdia Urbana duia a sobre la documentació de la víctima mortal del Born, segons ha explicat el tinent d’alcalde, Albert Batlle. En aquest punt dos treballadors municipals han resultat ferits. Un ha quedat en estat crític per apunyalament i ha estat traslladat a l’Hospital Clínic on ha estat operat d”urgència.

Batlle ha explicat que l’home és un treballador de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament i està “lluitant per la seva vida”. L’altre treballador ha resultat ferit lleu mentre intentava defensar-se de l’agressor que els ha intentat robar. Segons l’Ajuntament, l’agressor ha fugit cap a la plaça de Sant Jaume, on l’ha detingut la Guàrdia Urbana.