Accident patinet elèctric Ausiàs March

Un jove de 25 anys, que conduïa un patinet elèctric, va resultar greument ferit divendres al vespre en veure’s implicat en un sinistre amb un taxi a la cruïlla del carrer d’Ausiàs Marc amb el passeig de Sant Joan.

En un primer moment, la víctima va ser atesa i traslladada a l’hospital pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) on, finalment, ha mort a conseqüència de les ferides greus sofertes en el sinistre. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, que s’ha fet càrrec de la investigació dels fets.

Des de l’Ajuntament han publicat un comunicat en què lamenten la seva mort i refermen el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.

Aquesta és la segona víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest 2021, després de la mort d’un nen de 14 anys que va ser atropellat l’1 de març a la cruïlla del passeig de la Bonanova i el carrer d’Iradier.

Augmenten els accidents amb patinet elèctric

Tot i que, amb el confinament, la sinistralitat es va reduir un 50 % aquest 2020 a Barcelona, els accidents que involucraven un patinet elèctric no van seguir malauradament la mateixa tendència. La Guàrdia Urbana en va detectar un repunt i va atribuir el creixement a l’augment de l’ús d’aquests vehicles de mobilitat personal i, també, al desconeixement de la normativa de circulació.