placa mar

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra investiga la mort d’un home de 30 anys al barri de a Mina, a Sant Adrià de Besòs.

Els fets van passar poc després de les 18.00 hores de diumenge, quan es va alertar d’una baralla amb armes blanques entre diverses persones al carrer. Com a conseqüència de la baralla, un dels homes va quedar ferit de gravetat i el SEM el va traslladar a un hospital de Barcelona, on ha mort poques hores després. En la baralla, van resultar ferides dues persones més que també van ser traslladades a un centre hospitalari, amb un pronòstic menys greu.

De moment, no s’ha detingut cap persona relacionada amb els fets.

Dispositiu policial a la Mina des de finals de juliol

Aquesta mort violenta s’ha produït unes setmanes després que s’activés un pla de xoc per mirar de rebaixar el tràfic de drogues i els delictes relacionats en aquesta àrea. Des finals de juliol, s’hi destinen dues unitats de la Brimo, especialitzada en el control de l’ordre públic, que vigilen l’àrea les 24 hores del dia.

Segona mort violenta en menys de 24 hores

La mort d’aquest home s’ha conegut el mateix dia que s’ha localitzat el cos d’una dona de 46 anys al passeig de Can Tunis, al districte de Sants-Montjuïc. Segons fonts properes a la investigació, el cos presentava signes de violència.