El Circuit Barcelona, l’esdeveniment internacional més gran per al col·lectiu LGTBI, arriba a la seva 12a edició. Del 8 al 18 d’agost, confia reunir més de 70.000 persones de més de 80 nacionalitats per assistir a alguna de les 17 festes del programa d’activitats d’enguany.

En l’edició d’aquest any, organitzada com sempre pel grup Matinée, hi participen una trentena dels DJs més estimats per al col·lectiu com ara Sagi Kariv, Phil Romano, Pagano o Flavio Zarza. Els festivals de música es fan en diferents locals de festa de la ciutat des de la Sala Razzmatazz fins a la Sala Input del Poble Espanyol. Un dels esdeveniments més esperats, però, és el “Water Park Day”: serà aquest dimarts dia 13 al parc aquàtic de l’Illa Fantasia.

Majoritàriament estranger

El 70 % del públic és estranger i provenen de 80 països diferents. Les nacionalitats més presents són precisament les de països on l’homosexualitat encara està perseguida i penada. És el cas de la Xina, els països àrabs i Rússia.

Girlie Circuit

El Circuit Barcelona també té la seva versió femenina, però que dura menys dies, del 9 al 13 d’agost. A banda de les tradicionals festes nocturnes amb Djs reconegudes entre el públic lèsbic, també s’inclouen altres activitats com classes de defensa personal o tallers de tatuatges.