El Moll de la Fusta tornarà a acollir, entre el 5 de desembre i el 6 de gener, la fira Nadal al Port 2022. El port de Barcelona recupera atractius d’aquesta cita com la gran roda de 65 metres d’alçària, els cavallets antics i el trenet. També el mercat de gastronomia i artesania. Però la gran novetat d’enguany serà la instal·lació d’una pista de gel sintètic de 400 m² amb motiu de les festes de Nadal 2022.

Fira de Nadal al Port Vell 2022: Tornen la nòria, les atraccions i els llums!
A partir del dilluns 5 de desembre, 19 h. Al Moll de la Fusta. Aquí anirem actualitzant tota la informació.

Inauguració el 5 de desembre

La inauguració de Nadal al Port 2022 serà el 5 de desembre a les 19 h, amb un acte en què es farà l’encesa de llums i hi haurà diverses actuacions, entre les quals la del cantant Edu, conegut per la seva participació en ‘Eufòria’. També hi cantaran peces tradicionals els Cors de Palau Vincles (el projecte sociomusical del Palau de la Música) i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

Seran els primers dels concerts previstos durant la celebració de la fira, en un escenari que acollirà entitats i escoles de música dels barris veïns al port.

Nadal 2022 a Barcelona: què fer? Agenda d’activitats per gaudir de les festes!
Aquí trobaràs moltes activitats que es fan per celebrar Nadal a Barcelona! T’hi apuntes?
encesa llums Nadal Port 2021

Més de 85.000 llums LED

La fira nadalenca estarà il·luminada per més de 85.000 llums LED, dels quals una part serviran per crear una il·luminació zenital al llarg del moll. Els llums restants seran per a la gran bola de Nadal amb espectacle lluminós al ritme de música. L’espectacle de llum tindrà lloc cada dia, a partir de les 17.30 h.

Sobre el mar tornaran a surar el pessebre i els Reis d’Orient, ben a prop de la ja tradicional exposició de vaixells històrics del Museu Marítim, entre els quals el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona.

Pistes de gel a Barcelona pel Nadal 2022: on patinar sobre gel durant les festes?
Consulta quines pistes de gel hi ha a Barcelona per les festes! Algunes obriran per primera vegada

Espai de divulgació marítima i portuària

Però Nadal al Port busca, a més d’oferir entreteniment durant l’època nadalenca, apropar la cultura marítima a la ciutadania. Per això es programaran activitats en col·laboració amb entitats portuàries, com ara tallers infantils per aprendre a ser estibadors o d’iniciació al rem.

Tot a punt per a l’encesa dels llums de Nadal a Barcelona 2022: quan i on es farà l’acte? | GUIA
Barcelona donarà la benvinguda a Nadal el 24 de novembre amb l’encesa dels llums

Notícies del Nadal 2022