Aquesta setmana viurem temperatures de ple estiu, amb valors màxims que a la ciutat podran arribar fins als 29 ºC entre dimecres i dijous. Malgrat això la setmana pot acabar amb pluges ja que s’apropa una pertorbació que deixarà alguns ruixats al llarg del cap de setmana.

Pel que fa als pronòstics meteorològics a llarg termini, destaca el fet que l’estiu es preveu força normal, amb potser només l’excepció del mes d’agost.

Segons lAdministració Nacional Oceànica i Atmosfèrica (NOAA), el mes de juny plourà si fa no fa com sol ser habitual, uns 40 l/m2 durant tot el mes, a tot estirar. Aquest dilluns, dia 6, encara no hem enregistrat ni un sol litre d’aigua. Per això és lògic que arribi al llarg dels propers dies alguna precipitació. Els mapes del temps també preveuen que la pluja que caurà a la ciutat el mes de juliol serà l’habitual per l’època, uns 22 l/m2. Per contra, l’agost pot ser més mogut meteorològicament i es podrien registrar, segons alguns pronòstics, pluja per sobre de la mitjana, que és d’uns 50 l/m2.