Els veïns reclamen la millora de l’interior d’illa entre Diagonal i el carrer de Llull. És un espai obert que s’utilitza habitualment com a camí entre la parada de metro de Besòs-Mar i el centre comercial de Diagonal Mar. L’Associació de Veïns del Maresme denuncia el mal estat de la zona: s’inunda quan plou, creixen les males herbes i es converteix en escenari d’actes incívics a la nit, fruit de la proximitat amb el Fòrum.

Més il·luminació i millor accessibilitat

Per tot això, l’associació veïnal reclama una intervenció per posar al dia l’indret. Entre d’altres, demanen que s’hi instal·li més il·luminació i que es repensi l’ús d’espais com, per exemple, les pistes de petanca que han quedat en desús. Ara, diuen els veïns, només serveixen “perquè vinguin els gossos a fer pipí i caca”.

També consideren que s’hauria de millorar l’accessibilitat, sobretot per a les persones amb mobilitat reduïda. Asseguren que des que es van construir els edificis als anys 80 no s’ha fet cap intervenció en aquest punt i que són molts els vianants que el fan servir durant els dies laborables i, sobretot, els caps de setmana. Per això reclamen un projecte de reforma de cara al mandat municipal següent.