matricula pap 2024 matriculacio

Els estudiants que vulguin cursar el Grau d’Educació Infantil o Primària hauran de superar les Proves d’Accés Personal (PAP). Aquests exàmens consten de dues parts: una que avalua les habilitats comunicatives i de raonament crític, i una altra que valora les competències en lògica i matemàtiques. Acabes aquest curs el batxillerat i vols accedir al Grau d’Educació Infantil o Primària? Et detallem tot el que has de saber sobre la matrícula de les PAP 2024. Et recordem que aquest dijous és l’últim dia per fer-la!

Matrícula de les PAP 2024: data d’inscripció

Els futurs universitaris poden fer la matrícula de les PAP fins a aquest dijous, 29 de febrer. Això, pel que fa a la convocatòria ordinària. En canvi, la matriculació de la convocatòria extraordinària de les Proves d’Accés Personal s’obrirà del 12 al 20 de juny.

On fer la matriculació de les PAP 2024?

Els estudiants que vulguin matricular-se a les PAP, igual que la selectivitat, hauran d‘entrar al Portal d’Accés a la Universitat i, un cop allà, hauran introduir el DNI i la contrasenya d’accés. L’alumnat que no s’hi hagi registrat prèviament haurà de donar-se d’alta al portal per poder-hi accedir.