prematricula selectivitat 2024

Continua oberta la prematrícula de la Selectivitat 2024 a Catalunya. Els exàmens de les PAU estan previstos per als dies 4, 5 i 6 de juny i el primer pas abans d’examinar-se és la preinscripció a les PAU, un pas fonamental per poder fer les proves d’accés a la universitat. Et detallem com has de fer la prematrícula a la Selectivitat 2024 i altres dates clau dels exàmens que has de tenir en compte per poder fer les proves.

Prematrícula a la Selectivitat 2024: data i com fer-la

En un inici, els alumnes podien fer la prematrícula de la Selectivitat 2024 fins a aquest dijous, 29 de febrer, però finalment s’ha ampliat el termini fins al dilluns, 4 de març (inclòs). Aquesta convocatòria està oberta només per a estudiants de segon de batxillerat. La resta no cal que facin aquest pas i es podran matricular directament a les proves.

Per fer la prematrícula, cal accedir al portal d’accés a la universitat amb l’identificador d’estudiant i la contrasenya. El tràmit s’ha activat tan bon punt s’ha obert el termini de la preinscripció. Un cop a dins, cal que omplis les dades personals que se sol·liciten.

Matrícula de les PAU a Catalunya

Després de la preinscripció a la selectivitat, la propera data clau al calendari dels estudiants preuniversitaris serà al mes de maig. Del 13 al 23 de maig s’obrirà el procés per fer la matrícula de les PAU per als alumnes de 2n de batxillerat o del darrer curs d’un cicle formatiu de grau superior o l’hagin finalitzat anteriorment.

La matriculació lliure, per a estudiants de fora de Catalunya o que hagin fet el batxillerat en anys anteriors, es farà del 2 al 9 de maig. Serà més endavant, el 31 de maig, quan podràs saber on has de fer la selectivitat.