diada 2018 manifestació 11 de setembre

(ACN) La manifestació de la Diada ha superat les 400.000 inscripcions aquest diumenge al matí, tal com han informat a l’ACN fonts de l’Assemblea, entitat que organitza la mobilització junt amb Òmnium i l’ACM. Quan falten dos dies per a l’11 de setembre, ja hi ha més de 1.350 autocars contractats i les samarretes venudes superen les 260.000.

La mobilització d’enguany recorrerà l’avinguda Diagonal de Barcelona sota el lema “Fem la República Catalana”, amb una “onada de so gegant” per simbolitzar el clam social per fer efectiu el mandat de l’1-O. Pel que fa als trams de la manifestació, la majoria tenen l’ocupació alta o quasi plena, i ja no n’hi ha cap amb la franja de mitjana disponibilitat. Dels 37 trams, una desena ja estan completament plens.

Les entitats organitzadores pretenen crear una “onada de so gegant” que recorri tota la Diagonal. Així es demanarà als manifestants que facin silenci a les 17.14 hores de dimarts que ve, 11 de setembre. L’onada de so recorrerà tots els trams —del 37 cap enrere—, des del carrer de Castillejos fins a Palau Reial. A mesura que avanci, els manifestants hauran d’aixecar les pancartes i banderes i cridar per fer possible aquesta onada de so.