La majoria de veïns del número 32 del carrer dels Carders continuen sense poder tornar a casa seva després de l‘incendi que es va produir aquest dissabte a la finca. Quatre de les sis plantes de l’edifici estan sense subministrament elèctric i només dues tenen llum. Tot i disposar dels serveis bàsics, la majoria dels inquilins han preferit no tornar a casa perquè en alguns dels immobles hi ha filtracions d’aigua i encara hi ha fortor a fum a l’escala i pisos. Aquest dilluns tècnics i bombers han començat a avaluar-ne els danys i tant bon punt finalitzi aquesta tasca comuniran als afectats si poden tornar a casa. Els veïns dels diferents pisos de l’immoble ja han recollit les seves pertinences necessàries per aquests dies abans no puguin tornar a casa seva.

L’incendi es va iniciar en el segon pis i és aquí i a la tercera planta on s’han detectat problemes estructurals. Un dels veïns explicava a betevé que la paret del pis contigu al qual s’havien originat les flames s’ha esfondrat parcialment. Els veïns d’aquests pisos han pogut entrar a recollir objectes personals acompanyats dels bombers.

L’incendi es va produir aquest dissabte al migdia i, segons van explicar els bombers, es va iniciar en un matalàs d’un dels habitatges de l’immoble. Alguns testimonis que van parlar amb el propietari del pis minuts després del sinistre, diuen que l’home havia netejat el matalàs amb alcohol i que aquest es va encendre quan va començar a fumar al llit.