El col·lectiu que organitza la vaga feminista 2019 ja està organitzant una gran manifestació per al 8 de març a Barcelona, una mobilització que està convocada a les 18.30 h a la Gran Via. La capçalera se situarà a la confluència amb el carrer d’Entença, a partir de les 18 h, on es concentrarà el bloc no mixt de dones lesbianes i transexuals.

Sota el lema “Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere”, el col·lectiu Vaga Feminista ha previst que el bloc mixt es trobi a la plaça d’Espanya i, per exemple, al carrer de Llançà sigui el punt d’una batucada. Saps si pots sumar-te a la manifestació del 8 de març si ets home?

cartell manifestació 8 març 2019

La manifestació del 8 de març del 2019 a Barcelona preveu un acte final a la plaça de Catalunya, a les 20 h, on es farà la lectura del manifest i hi haurà música, dansa i teatre (consulta aquí el manifest del 2019). Paral·lelament, i abans d’aquest acte unitari, es preveuen diferents accions i mobilitzacions arreu del territori. El col·lectiu Vaga Feminista els està recollint tots en aquest mapa.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2019, a Barcelona s’organitzen diverses activitats culturals i alguns equipaments han decidit fer portes obertes. Aquí pots trobar propostes culturals gratuïtes de tots els espais que se sumen a aquesta iniciativa.