La mobilitat de la Marga és reduïda. A l'hora de banyar-se a la platja necessita ajuda. Amb aquesta grua, els membres de la Creu Roja l'aixequen de la cadira de rodes i després l'asseuen a la cadira amfíbia. D'aquí, cap a l'aigua. Cada dia la Creu Roja atén una seixantena d'usuaris amb mobilitat reduïda. ORIOL SOLÉ, tècnic de platges adaptades 5.35 "Un cop a l'aigua els usuaris tenen tres opcions: quedar-se a la 'boogey', nedar per si sols o quedar-se amb un de nosaltres." La Isabel pateix esclerosi múltiple i ve a la platja gairebé cada dia. ISABEL MÁRQUEZ, usuària 12.15"Necesito que me ayuden, me pongo el chaleco y he mejorado mucho..." En Jeremy és anglès i ve a Barcelona expressament per banyar-se. JEREMY ROWE, usuari 18.25"Passo tots els estius a Barcelona perquè és una ciutat fabulosa i l'únic lloc que conec on puc nedar com una persona discapacitada." Alguns veïns reclamen que el servei es potenciï encara més. MANEL MOSCAT, col·laborador de l'Institut de Municipals de disminuïts "S'hauria d'ampliar l'horari de tarda perquè no hi ha servei i no és suficient per a la gentada que ve." A banda de la Barceloneta, la platja de la Nova Icària i la zona de banys del Fòrum també disposen de serveis de suport per a persones amb mobilitat reduïda. Un servei que estarà disponible diàriament fins al 15 de setembre. Us ho ha explicat, Roger Escapa.

S’han incorporat dues cadires amfíbies més i tres jocs de crosses amfíbies a les platges de la Barceloneta i de la Nova Icària, una grua elèctrica a la platja de la Barceloneta i dues cadires de rodes a l’Espai de Mar. A les platges de Sant Miquel i del Bogatell també s’hi han afegit  dues noves  passeres de fusta. A més, també disposen de reserves d’aparcament amb itineraris accessibles fins la platja, senyalització i informació visual i tàctil i lavabos adaptats, dutxes adaptades amb cadires i transport públic adaptat.

L’assistència va començar al Fòrum i s’ha anat estenent a la resta de platges de la ciutat. Els veïns reclamen que es potencii més ja que cada cop són més els banyistes que demanen ajuda. Fins i tot, alguns turistes visiten Barcelona per l’ajuda que se’ls ofereix a l’hora de banyar-se.

El servei està disponible tot l’estiu: durant el juny, tots els caps de setmana i festius; de l’1 de juliol al 15 de setembre, tots els dies i durant la segona quinzena de setembre, els caps de setmana i festius. Els serveis de la platja de la Barceloneta i la zona de banys del Fòrum d’11 a 14 h i la platja de la Nova Icària d’11 a 24 h i de 16 a 19 h i no requereix sol·licitud prèvia.