L’Hotel Meliá Barcelona Sky, al carrer de Pere IV, ha tornat a ser escenari d’una escalada. Els veïns del barri del Poblenou que viuen a tocar d’aquest gratacel han vist com el francès Leo Urban ha escalat la façana d’aquest edifici, de 31 plantes i 116 metres d’alçària, tal com s’aprecia també en les imatges facilitades per Jenni Fernández. Aquest home ja va escalar la Torre Glòries l’any 2019.

L’escalada ha generat la sorpresa i l’interès de molts curiosos, que s’han apropat a l’hotel per veure l’escena. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra s’hi han desplaçat perquè no està permès escalar edificis. Després d’arribar al cim, ha baixat per l’interior de l’hotel acompanyat per la policia i ha estat sancionat per dos motius. Els Mossos d’Esquadra l’han sancionat per haver infringit la llei de protecció de la seguretat ciutadana. I en el cas de la Guàrdia Urbana, la multa ha estat per fer volar els drons que enregistraven les imatges.

Leo Urban ha compartit la fita al seu compte d’Instagram.

Sense afectacions a l’hotel

D’acord amb el consistori, l’hotel no ha patit cap afectació perquè actualment no opera i, per tant, estava tancat al públic. Un cop l’escalador ha abandonat l’hotel, ha estat rebut amb aplaudiments.

Altres escalades en hotels de Barcelona

Són molts els escaladors que escullen Barcelona per aconseguir els seus reptes i, després, compartir-los a les xarxes socials. L’última vegada que es va poder veure un escalador a l’Hotel Meliá va ser l’any 2017, amb l’Spiderman francès. Aquest escalador, que també va pujar enguany a la Torre Glòries, va acabar multat per la Guàrdia Urbana.

Més recentment, un instragramer va enfilar-se a la part més alta de l’Hotel Arts.