Escaladors de la Torre Glòries
Imatge: Pol Turrents

La Guàrdia Urbana i els Bombers han acordonat durant una estona la Torre Glòries després que dues persones hagin començat a escalar l’edifici sense cap xarxa de protecció. L’acció ha generat molta expectació entre els ciutadans que passejaven per la zona pel desplegament d’efectius de seguretat i la imatge dels dos individus enfilats a la coneguda popularment com a Torre Agbar.

Torre Glòries

Segons ha explicat a betevé el director de fotografia, Pol Turrents, els escaladors han coronat l’edifici a dos quarts de tres i han immortalitzat el moment. Després, ells mateixos han reivindicat l’acció penjant les fotografies del moment. Es tracta de dos youtubers que acostumen a penjar vídeos on fan reptes relacionats amb l’escalada. Tenen més de 100.000 seguidors.

Un cop han baixat, s’han trobat amb diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, que els han fet pujar als cotxes policials i se’ls han endut per prendre’ls declaració.

Fa tres anys, l’alpinista Alain Robert també va escalar la Torre Glòries i, de fet, no era la primera vegada que ho feia.