A vegades tenir un càrrec important a la feina no és compatible amb la recerca de l’amor. L’agència matrimonial barcelonina SamSara ha detectat que els alts executius no tenen temps per trobar parella. Els qui opten pels seus serveis volen sobretot comoditat i una atenció personalitzada. La directora de SamSara, Maria del Carme Banus, assegura que cada cop són més els qui demanen que els psicòlegs i el personal de l’agència es traslladi al despatx i els faci una entrevista personal.

A la recerca d’una parella estable

Després d’una entrevista personalitzada i saber què busca el client, l’agència fa una recerca a la base de dades. Quan troben que un perfil hi pot encaixar es posen en contacte amb el directiu i li presenten una fitxa amb les dades de la possible candidata. L’home podrà saber l’edat, el color de cabell, l’alçada, la professió, si la dona està separada o és soltera, si té fills i les edats, si és fumadora, les seves preferències, però en cap cas no en veurà el rostre amb una foto o vídeo. Banús afirma que “una persona és més que una cara” i per això no faciliten als clients cap imatge. El següent pas serà fixar la cita, en cas que hagi sorgit l’interès. Habitualment queden per dinar o per sopar perquè tenen més temps per conèixer-se. Segons l’agència, hi ha moltes possibilitats de trobar parella amb aquesta fórmula. “El 65% dels alts directius troben una parella estable”, afirma Banús.

L’agència matrimonial treballa amb una base de dades de 800 persones que busquen parella, tant homes com dones. Tenen un nivell mitjà-alt, amb estudis universitaris i amb edats compreses entre els 30 i els 65 anys.