L’alerta es va produir quan agents de la Guàrdia Urbana van observar que al voltant de la nau hi havia una aglomeració important de gent. En comprovar que es tractava d’una festa il·legal, sense llicència, i que a més no s’hi donaven les condicions de seguretat per als assistents, es van desallotjar les 200 persones que hi havia a l’interior del local. No s’hi va produir cap incident greu.

La festa s’estava fent a les dues plantes d’una nau ocupada il·legalment. Els organitzadors havien habilitat la planta del soterrani com una discoteca amb una barra de bar a la qual s’accedia per una petita escala sense barana, com a únic accés d’entrada i sortida i sense ventilació.

Els agents van intervenir equips de so, material elèctric i focus d’il·luminació, així com tot el material de consum de les dues barres: neveres, llaunes, ampolles de beguda i diners. La Guàrdia Urbana va precintar el local i va denunciar els organitzadors de la festa per les infraccions comeses.

Aquest no és el primer cas de “rave” il·legal que es detecta a les naus industrials de la rambla de Prim, a la Verneda. El novembre de 2012 ja es va desallotjar una festa il·legal amb 180 persones, també dins d’un local ocupat il·legalment.