apunyalament locutori barcelona

(ACN) El jurat popular ha declarat culpable d’homicidi l’home jutjat per apunyalar-ne un altre mortalment en un locutori de l’Eixample de Barcelona el juliol del 2019. Els fets van tenir lloc la nit del 10 de juliol després que l’acusat sortís enfurismat d’un prostíbul de la zona i va anar a buscar la víctima al local del costat per discutir sobre la seva dona, de la qual s’havia separat.

La discussió i la baralla posterior va acabar amb la víctima apunyalada a l’abdomen. L’home va morir a l’Hospital Clínic. L’autor dels fets va ser arrestat immediatament i el tribunal popular que l’ha jutjat aquesta setmana a l’Audiència de Barcelona la considerat culpable de la mort.

La fiscalia demana 12 anys i mig de presó

Arran del veredicte del jurat, la fiscalia ha demanat 12 anys i mig de presó, cinc anys de llibertat vigilada després de la presó, 10 anys de prohibició d’acostar-se o comunicar-se amb la família de la víctima i indemnització a la família. Inicialment, la fiscalia l’acusava d’assassinat i amenaces i demanava més de 21 anys de presó.