Banc dels Aliments peix

El Banc dels Aliments de Barcelona recupera més de 15.000 quilos de peix i marisc fresc i congelat. L’han salvat del Seafood Expo Barcelona 2022, que ha tancat portes aquest dijous. Diverses empreses que participaven al saló han fet donacions de peix i marisc, que s’han distribuït en menjadors i entitats socials de la ciutat.

Un equip de vint persones voluntàries va recórrer els quatre pavellons del recinte firal de la Gran Via, on es feia el saló del marisc, equipats amb contenidors específics de fred per recollir les donacions de les empreses participants al saló. De fet, el Banc dels Aliments també va recollir els excedents de l’última fira Alimentaria i els va destinar a entitats socials.

L’objectiu: combatre el malbaratament d’aliments

L’acció té l’objectiu de combatre el malbaratament i ajudar a completar la dieta de les persones ateses per l’entitat. De fet, el Banc dels Aliments de Barcelona fa 35 anys que aprofita aliments de manera solidària. Dels 23 milions de quilos d’aliments distribuïts l’any 2021, 10.881.000 provenien de la recuperació d’excedents.