(ACN) Els Mossos d’Esquadra no saben ben bé a què s’enfronten amb els casos recents de punxades a joves en discoteques. L’última a Barcelona es va donar a conèixer aquest dijous i va tenir lloc en un local del carrer de la Diputació. La policia catalana detalla que està en contacte amb cossos d’altres països. Hi ha diverses hipòtesis damunt la taula, algunes de les quals apunten cap a un possible joc de rol, un repte viral d’internet o a una manera de “marcar territori” per part d’homes masclistes que vulguin infondre “por” a les dones.

No s’ha detectat droga en les víctimes

De moment no s’ha detectat droga en cap de les joves afectades i la policia catalana també considera poc probable que s’introduís amb una xeringa, ja que es requereixen punxades de dos a tres segons, més llargues que les denunciades. S’apunta que es pot tractar de punxons, però tampoc no és segur.

En tot cas, els porters poden tenir dificultats per localitzar objectes tan petits i, fins i tot, es poden confondre amb una xeringa d’insulina o d’una altra substància.