Una jove denuncia que ha estat víctima de la submissió química a la discoteca barcelonina Arena Classic, situada al carrer de la Diputació. A través de les xarxes socials, aquesta jove explica que aquest dimecres, quan era al local, va notar una “punxada a la cuixa” i que, en adonar-se’n, va demanar ajuda al porter de la discoteca. Als 10 minuts, explica ella, es va “desplomar” i va quedar “semiinsconscient” amb una “sensació que havia de dir que sí a tot i fer tot el que em diguessin”, relata.

La víctima va ser atesa pels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM i, posteriorment, va ser traslladada a l’Hospital Clínic. L’informe clínic d’urgències confirma que a la cuixa esquerra tenia una “lesió eritematosa” d’un centímetre. També s’hi detalla que “sembla el mateix ‘modus operandi’ que s’està veient recentment a les xarxes socials”.

La discoteca lamenta els fets

La sala Arena Classic, també a través de Twitter, ha assegurat que “lamenta el que ha succeït” i demana a tothom que, en cas de notar “alguna cosa estranya” demani ajuda ràpidament al personal de la discoteca “per evitar altres problemes”.

Dues denúncies més de submissió química a Barcelona

A inicis d’aquesta setmana, dues noies van denunciar que, dissabte a la nit, les van punxar en una altra discoteca de Barcelona. Tal com van explicar a les xarxes socials, va passar a la pista de ball, però es van adonar de seguida que els havien injectat alguna substància i es van allunyar del lloc.

Segons els Mossos d’Esquadra, en l’últim any i mig han rebut de mitjana un cas de submissió química cada dos dies. La policia catalana apunta que durant el 2021 i fins al 12 de juny del 2022 van recollir en total 288 casos i Barcelona és la regió on més se’n van detectar, concretament 72.