Els Jardins de Pedralbes tenen per primera vegada un espectacle de llums de Nadal immersiu adreçat a tots els públics que vol ser un homenatge a la biodiversitat i la conservació. ‘Natura encesa’ combina projeccions i jocs de llum en un recorregut que representa la vida al planeta. En total, el muntatge suma un milió de llums LED i 100 quilòmetres de cable. Es tracta d’una iniciativa privada que es podrà veure des d’ara i fins al 23 de gener del 2022.

“Reinventar” els llums de Nadal

‘Natura encesa’ no s’estrena a Barcelona, sinó que arriba precedit per l’èxit que va tenir a Santa Cruz de Tenerife. Els promotors són la productora LETSGO i el Grup Balaña, que el presenten com “una proposta singular que reinventa els llums de Nadal”.

L’espectacle, d’uns 40 minuts de durada, vol sorprendre el públic amb una experiència immersiva d’arts lumíniques i sensorials en un entorn natural. Les projeccions i les figures representen la vida al planeta i els quatre elements: aire, aigua, terra i foc.

Inaugurat el 7 de desembre

El muntatge es pot veure des de dimarts, 7 de desembre. La sessió inaugural ha estat aquest mateix dia, a les 18 h, amb la presència del regidor de les Corts, Joan Ramon Riera.

El muntatge es podrà veure en diferents sessions des de les 18 fins a les 21.30 h, però cal reservar. El preu de l’entrada general és de 13.50 euros entre setmana i 15.50 euros el cap de setmana, tot i que hi ha descomptes per a infants, estudiants i majors de 65 anys. Si es compren entrades per a grups de més de quatre persones també s’ofereix un preu reduït.