L’edifici modernista de Sant Pau oferirà aquest Nadal per primera vegada un espectacle que il·luminarà tot el recinte a través d’un recorregut fantàstic per diferents espais. Segons destaquen els responsables de l’esdeveniment, es tracta d’un “paisatge de conte de fades amb jocs de llum nadalencs, una impressionant flora escenificada i unes creatives figures lumíniques”.

Els llums de Sant Pau es podran visitar del 22 de novembre del 2021 fins al 9 de gener del 2022. L’horari d’obertura serà de les 18 a les 22.30 h. L’entrada general costarà 12 euros de dilluns a dijous i 14 euros de divendres a diumenge, els dies festius i les vigílies de festiu. També hi haurà entrades amb descomptes per a algunes famílies (dos adults i dos menors d’edat), menors de 18 anys, majors de 65 anys, estudiants i persones amb alguna discapacitat. Els menors de dos anys hi tindran accés gratuït, però hauran de disposar d’una entrada per al control d’aforament.

El recorregut circular Els Llums de Sant Pau serà d’uns 1,5 quilòmetres de llarg, també es podrà fer amb cotxet i disposarà de milions de punts de llum. El muntatge del Christmas Garden ja es va presentar el 2014 a Anglaterra sota el títol Christmas at Kew. A Alemanya s’ha recreat al Jardí Botànic de Berlín des del 2016 i a ciutats com Stuttgart, Dresden o Münster. Entre les atraccions que tindrà l’espectacle hi haurà uns cavallets infantils.

Foto: Hospital de Sant Pau

Mesures per la covid per garantir la seguretat del recinte

L’organització d’Els Llums de Sant Pau ha pres diverses mesures per garantir la seguretat del recinte tenint en compte el context actual de pandèmia del coronavirus. Les franges horàries d’entrada seran de 30 minuts i caldrà que es corresponguin amb l’hora escollida quan es compri el tiquet. També s’ha reduït la capacitat per garantir la distància entre els assistents. Igualment es recomana l’ús d’una mascareta FFP2 o mèdica a tots els llocs de l’esdeveniment.

L’organització demana comprar l’entrada de forma anticipada per internet i no a les taquilles. També es garantirà el rastreig de contactes en cas que sigui necessari.