Una fuita d’aigua ha provocat diversos problemes de mobilitat aquest divendres a la tarda al carrer de València, 319, amb el carrer de Girona. La riuada ha sorprès vehicles i vianants que passaven per la zona prop de les sis de la tarda. Precisament a la zona s’estan realitzant el treballs de la superilla de l’Eixample.

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a les 17.53 h, moment en què han activat el protocol amb les companyies d’aigua i llum. A més, han enviat un tanc per controlar la fuita. La Guàrdia Urbana també s’ha desplaçat a la zona, ja que la riuada d’aigua ha bloquejat el carrer i han hagut de desviar els vehicles pel carrer de Bruc.

Establiments i finques sense llum

A banda dels problemes de mobilitat, la incidència ha afectat diversos establiments de la zona, que s’han quedat sense llum. Fonts municipals confirmen que la fuita ha inundat un transformador d’una companyia elèctrica, fet que ha afectat el subministrament de comerços i algunes finques.

Segons fonts d’Endesa, els tècnics s’han desplaçat fins a la zona i hores per retirar l’aigua. Un cop s’ha assecat, han avaluat l’afectació i, de fet, encara no s’ha resolt el problema elèctric i comerços i veïns continuen sense llum hores després.

Bombers fuita aigua carrer València