cuina il·legal nou barris

Emmagatzemaven i preparaven menjar en un domicili de Nou Barris per després subministrar-lo a un bar de la zona. Les queixes veïnals van posat en alerta la policia, que ha intervingut uns 200 quilos de menjar “de dubtosa procedència i conservació”. Després d’una inspecció, va determinar-se que es tractava d’una cuina il·legal que generava molèsties als veïns.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va inspeccionar l’habitatge, ubicat al carrer de Cartellà, el dia 16 de maig. Segons expliquen fonts municipals a betevé, la pudor del menjar va molestar els veïns del mateix bloc de pisos al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta on s’ubicava la cuina il·legal. Ho van denunciar a la policia i els agents, en escorcollar el pis, van trobar-hi aliments emmagatzemats sense reunir les condicions sanitàries.

Sense assegurança ni carnet de manipulació d’aliments

Dos dies després, el 18 de maig, la policia va escorcollar el bar on es distribuïa el menjar, situat al carrer de Felip II. Van trobar que els responsables no disposaven d’assegurança de responsabilitat civil i s’operava sense, per exemple, tenir el carnet de manipulador d’aliments.

La Guàrdia Urbana va detectar, a més, una altra infracció: el local superava el nombre de taules permès a la terrassa.