La Guàrdia Urbana ha intervingut més de 1.000 quilos de pollastre en mal estat que eren dins d’un camió frigorífic estacionat en un pàrquing de la Marina de Port. Segons informa la Policia Municipal, quan els agents van accedir a l’interior del vehicle, van comprovar que les parets estaven brutes, amb fongs i que també hi havia insectes. Els pollastres, segons va comprovar la policia, estaven sent destinats per al consum alimentari.

La intervenció va començar quan una patrulla va veure que un home sortia del pàrquing públic amb el seu vehicle i que després tancava la porta. Això els va cridar l’atenció perquè normalment sempre està oberta. Després d’interrogar-lo, van comprovar que duia una gran quantitat de pollastre al seu cotxe en safates no aptes per al transport i que tampoc hi havia sistema de refrigerat.

L’individu va explicar que hi havia uns camions estacionats al pàrquing i va ser quan els guàrdies urbans van trobar la càrrega de 1.000 quilos de carn en mal estat. Segons fonts municipals, la carn s’havia comprat probablement en alguna plataforma càrnica per ser revenuda amb posterioritat, sense respectar cap cadena de fred. L’home està investigat i se’l pot acabar imputant un delicte contra la salut pública però no hi ha cap detingut.

No és la primera intervenció d’aquest tipus. Fa dos mesos, la Guàrdia Urbana va intervenir 87 quilos de menjar en mal estat, en aquest cas, d’una botiga de l’Eixample.