platja gossos

La platja de gossos de Barcelona, ubicada a la platja de Llevant, obre al públic aquest 2020 a partir de l’11 de juny, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. Enguany, la temporada de bany per als animals ha començat més tard del previst a causa de la crisi del coronavirus, que ha obligat a mantenir aquestes instal·lacions tancades més temps. Això sí, per poder accedir a aquesta platja hi haurà un control “més estricte” que altres anys a causa de la pandèmia.

L’espai, de 1.250 metres quadrats, va tenir l’any passat una capacitat màxima per a 100 gossos. Aquest any, però, caldrà deixar més distància entre grups de persones per evitar contagis (uns 4 metres) i per això se’n regularà l’accés. A més, només hi podran accedir els animals amb xip i també s’establiran franges horàries.

La platja de gossos obre dos dies més tard que el conjunt de platges de Barcelona, que ho faran previsiblement el 8 de juny si la ciutat avança a la fase 2 de la desescalada.

Els gossos poden anar a altres platges a l’estiu?

No saps si pots portar el teu gos a una altra platja, més enllà de la zona reservada per a aquests animals? Els gossos poden accedir a les platges de Barcelona només durant alguns mesos de l’any i, en alguns casos, amb limitacions horàries.

Aquestes són les dates que cal de tenir en compte si tens un gos i vols portar-lo a una platja:

  • Temporada alta de bany (estiu): prohibit portar-lo a cap platja de Barcelona, excepte a l’àrea reservada de la platja del Llevant.
  • Entre abril i octubre fora de la temporada alta de bany: està permès portar-lo a la platja entre setmana. L’accés els caps de setmana queda restringit.
  • Des d’octubre i fins a l’abril: permès anar a la platja tots els dies i sense limitació horària (excepte durant la Setmana Santa, en què es restringeix l’accés).