Vols dur el teu gos a la platja i no saps si pots fer-ho? Has de saber que la normativa permet dur els gossos a les platges de Barcelona depenent del moment de l’any. La regulació és més estricta en temporada alta de platja. A continuació trobaràs el calendari en què pots anar a alguna de les platges de Barcelona amb el teu gos. 

Platja de gossos a Barcelona 2019

Durant la temporada alta de bany a les platges de Barcelona, del 25 de maig al 15 de setembre de 2019, els gossos sí que poden accedir a l’espai delimitat per a gossos de la platja de Llevant. Són 1.250 metres quadrats amb capacitat màxima per a 100 gossos. 

Quins dies poden entrar els gossos a les platges de Barcelona?

Els gossos a les platges de Barcelona poden accedir-hi durant tot l’any i sense limitació horària, exceptuant alguna ocasió.

Aquestes són les dates que cal de tenir en compte si teniu un gos i voleu portar-lo a la platja:

  • Els caps de setmana d’abril a octubre: accés restringit (excepte entre setmana)
  • El període comprès entre el dissabte anterior al Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua Florida: accés restringit
  • El període comprès entre el cap de setmana anterior a l’1 de juny i el cap de setmana posterior a l’11 de setembre: accés restringit tots els dies, excepte a la platja del Llevant.

Un cop acabada la temporada alta de bany (del 25 de maig al 15 de setembre de 2019), els gossos poden anar a la platja només entre setmana i tenen restringit l’accés dissabtes i diumenges. Així serà fins a finals d’octubre. Aleshores, segons la normativa, sí que podran trepitjar la platja tots els dies sense limitació horària. Això sí, al llarg de l’any hi ha algunes excepcions, com per exemple el període de Setmana Santa.