Platja de gossos de Barcelona
Una noia banyant-se amb el seu gos a la platja de Llevant

Torna un any més la platja de gossos de Barcelona, ubicada a la platja del Llevant. La temporada alta de bany coincideix aquest estiu 2021 amb l’obertura de la platja de gossos, a partir del 29 de maig, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. L’any passat va iniciar-se uns dies més tard a causa de la pandèmia, que va obligar a mantenir les instal·lacions tancades uns dies més.

Horari de la platja de gossos

L’horari de la platja de gossos de Barcelona, a la platja del Llevant, és de 10 a 20 h, i també hi haurà informadors per controlar que els gossos tinguin xip (requisit indispensable per entrar a l’espai).

Fins quan puc anar amb el gos a la platja?

Durant l’estiu, no pots anar a les platges de Barcelona amb el teu gos, però sí el podràs dur a la platja de Llevant i ho podràs fer fins a la fi de la temporada alta de bany, el 12 de setembre de 2021.

Aforament limitat a la platja del Llevant: 141 persones o 60 gossos

La platja per a gossos tindrà un aforament màxim de 141 persones o 60 gossos, i l’Ajuntament de Barcelona netejarà la sorra durant les nits de forma mecànica per airejar la sorra a 30 centímetres de profunditat. Durant el dia es netejarà a mà.

L’espai, de 1.250 metres quadrats, tenia un aforament màxim habitual de 100 gossos, però aquest any es redueix a 60 per mantenir les distàncies i evitar contagis de covid.