L’avinguda Meridiana ha viscut aquest dimarts al vespre un gran col·lapse de trànsit. El col·lectiu Meridiana Resisteix, que es mobilitza des de la publicació de la sentència del procés, ha reprès els talls en aquesta artèria viària de Barcelona, després d’un temps fent-ho al passeig de Fabra i Puig. Això ha provocat una llarga cua de cotxes esperant per poder sortir de Barcelona que ha provocat la impaciència de conductors i de veïns pel soroll.

La situació ha provocat la indignació d’alguns conductors, que han compartit el seu malestar a les xarxes socials. Una conductora explica que fa una hora i mitja que està esperant per sortir de la retenció. La regulació del trànsit per part de la Guàrdia Urbana no ha pogut evitar els problemes de trànsit.

Una veïna: “Afecta la salut mental”

Una veïna que viu a la mateixa avinguda Meridiana ha dit estar farta de les retencions i el so dels clàxons dels cotxes atrapats. “Patim totes les tardes i afecta la salut mental”, assegura en una publicació a Twitter.

Busos sense circular pel tall a la Meridiana

A banda de les afectacions en el trànsit privat, el tall de la Meridiana té conseqüències en la circulació d’autobusos que passen per aquesta avinguda amb Fabra i Puig. Per això, les línies H6, V29, 11, 34, 62, 96, 122, 126 i 133 han quedat sense circulació fins a les 22 h.