Els Bombers de Barcelona han intervingut aquest dimecres al vespre per un incendi a l’interior del restaurant italià Il Commendatore, una pizzeria clàssica del carrer del Comte d’Urgell, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Per apagar el foc es van mobilitzar set dotacions de Bombers i la Guàrdia Urbana. No ha transcendit com ha quedat per dins el local ni on s’han originat les flames.

Tot i que en un primer moment el cos de Bombers va anunciar a les xarxes socials que no hi havia hagut cap ferit, finalment dues persones van haver de ser traslladades a un centre sanitari, on van ser ateses per inhalació lleu de fum.

Altres incendis dels darrers mesos 

L’últim incendi del qual s’ha fet ressò betevé va ser al carrer de la Diputació, a la Dreta de l’Eixample, el 20 de febrer. Aleshores, les flames van cremar el portal de l’edifici i, segons els testimonis, els inquilins van haver d’estar dins de casa durant una bona estona sense poder sortir. 

Abans d’aquest, el mateix febrer, també es va originar un foc a l’emblemàtica Casa Jaume Moysi, a la rambla de Catalunya. I durant el mes de gener, es van declarar focs en una habitació d’un hostal de l’avinguda Diagonal, en un pis del carrer del Segre per la bateria d’un patinet elèctric i en un edifici de l’avinguda de Madrid per una explosió.