HÉCTOR CARMONA, cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona "Els veïns veien moltes flames aquí al carrer Cardenal Tedeschini, 88. Hem enviat diverses dotacions, ens hem trobat que hi havia un incendi en el pis tercer primera. L'hem sufocat ràpidament i hem hagut d'atendre diverses persones intoxicades lleus, algunes de les quals les hem hagut de traslladar."

El foc ha començat a les 14.30 h en una de les habitacions del tercer pis i ha fet que els propietaris abandonessin l’habitatge i que avisessin els bombers. L’habitatge ha quedat totalment afectat, mentre que altres tres que també s’han desallotjat: 3r 2a, 4t 1a i 4t 2a han tingut afectacions per l’alta temperatura i el fum.

Fins al lloc dels fets, s’hi han desplaçat set dotacions de bombers i l’equip del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, que ha atès les 12 persones desallotjades, de les quals, tres d’una mateixa unitat familiar han estat allotjades pel Servei d’Emergències Socials.

Al lloc de l’incendi també s’han desplaçat també quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mediques, que han atès i traslladat a centres hospitalaris sis persones amb afectacions lleus per inhalació de fum.