Aquest dimecres al migdia s’ha declarat un incendi en un habitatge del número 481 del carrer d’Aragó, a tocar del carrer de Los Castillejos. Set dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat per extingir les flames, que eren visibles des del carrer.

Les flames s’han iniciat en una de les habitacions del pis i s’han propagat per la resta de l’habitatge. Hi ha quatre habitacions que han quedat completament calcinades pel foc. De les tres noies que habiten el pis, n’hi ha hagut una que immediatament ha estat atesa pel SEM per una possible intoxicació per inhalació de fum.

Els afectats seran reallotjats

El foc ha acabat sortint pel pati de llums interior de l’edifici i una gran columna de fum s’ha escapat per la part de dalt del bloc. Amb l’alta temperatura alguns baixants d’aigua han quedat afectats i s’ha hagut de tallar el subministrament d’aigua. Els veïns han estat desallotjats pocs minuts després que s’iniciés el foc i fins que no es resolgui la situació, els afectats per l’incendi hauran de ser reallotjats.

Mentre ha durat l’actuació dels bombers, la Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit del carrer d’Aragó en aquest punt i ha desviat la circulació pel carrer del Dos de Maig.