Amb l’objectiu d’acostar la Copa Amèrica 2024 als barcelonins, aquest dijous al vespre ha obert portes oficialment el centre de divulgació oficial de la competició. L’espai s’ha instal·lat a l’antic cinema Imax i s’ha renovat amb les tecnologies i experiències immersives més punteres.

A la festa inaugural hi han assistit, entre d’altres, el CEO de l’America’s Cup, Grant Dalton, i els membres del Consell d’Administració de l’America’s Cup Experience. El centre es podrà visitar fins que comenci la competició, l’agost del 2024.

Una pantalla gegant i dos simuladors immersius

Un dels principals al·licients per a molts barcelonins per visitar l’America’s Cup Experience és precisament entrar de nou a l’auditori amb la pantalla Imax, que torna a il·luminar-se amb un curtmetratge que pretén fer viure a l’espectador les sensacions dels participants de la Copa Amèrica.

El centre a més disposa, a partir d’aquest dijous també, de dos simuladors immersius que s’han fabricat expressament per a l’ocasió i que permeten als visitants convertir-se en tripulants d’un veler de la competició.