Quan només fa unes hores de la caiguda d’un arbre al carrer de Sant Antoni Maria Claret, una branca de grans dimensions s’ha partit al carrer de València, a la cantonada amb el carrer de la Marina, al barri de la Sagrada Família. La branca ha impactat sobre un vehicle aparcat tot just davant, sense causar desperfectes greus ni danys als vianants. Segons fons municipals, la branca s’ha trencat a causa d’un accident, pel cop d’un camió.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat efectius del cos de Bombers i de la Guàrdia i Urbana. Els agents han acordonat la zona mentre s’han fet les tasques de retirada de la branca. Els Bombers han fet servir una escala per poder accedir a la part de dalt del tronc de l’arbre i acabar de talar la branca.

Segon incident en un dia

Precisament, aquest dijous al matí el cop d’un cotxe ha trencat el tronc d’un arbre, de petites dimensions, al barri del Camp d’en Grassot i l’ha trencat per la meitat. Afortunadament, en aquell moment no hi passava cap vianant i tot ha quedat en un ensurt. L’arbre estava situat just al davant d’una oficina de la Seguretat Social.

El darrer arbre va caure només fa una setmana

L’últim arbre que va caure a Barcelona i del qual va tenir coneixement betevé va ser el 28 de setembre, fa tot just una setmana. Va passar en ple carrer d’Aragó, entre els carrers de Vilamarí i d’Entença, sense provocar ferits. Uns dies abans, al barri del Clot, un arbre de grans dimensions va caure damunt d’una àrea de jocs infantils al Clot. En aquella ocasió, tot va quedar també en un ensurt.

Tot i que en els últims mesos la caiguda d’arbres a Barcelona ha alertat els veïns de diferents barris, l’Ajuntament defensa que no cauen més exemplars que anys anteriors i assegura que la majoria ho fan en èpoques de forts temporals de vent i pluja, com va passar durant el Gloria i la borrasca Filomena