El centre de divulgació oficial de la Copa Amèrica a Barcelona ja té espai gastronòmic. El xef Albert Ventura, amb una àmplia trajectòria dins el món de l’alta cuina, és responsable de la proposta culinària de Vraba, el restaurant oficial de l’America’s Cup Experience.

Un espai en què la gastronomia mediterrània i la tradició catalana es troben amb la cuina japonesa en ple Port Vell. La cuina és a les mans del xef Jordi Vilà, de l’Alkimia. Vraba ofereix reinterpretacions de plats típics de la cuina catalana i permet també viatjar a través de la cuina asiàtica. Segons Ventura vol ser un espai que “busca l’excel·lència culinària i l’autenticitat al cor de la ciutat”.

L’oferta gastronòmica al moll d’Espanya s’afegirà a la que s’està desenvolupant a l’anomenat Balcó Gastronòmic, al moll de Gregal. De mica en mica es van sabent els noms dels establiments que configuraran la nova oferta del Port Olímpic. Unes obres que també s’estan accelerant per tenir-les acabades coincidint amb l’esdeveniment esportiu.

Així serà el Balcó Gastronòmic, l’espai que transformarà els restaurants del Port Olímpic | VÍDEO
Hi haurà 14 espais gastronòmics, es reformarà el passeig i també es generaran espais nous

Música en directe les nits de dijous a dissabte

El restaurant Vraba també disposa d’una carta de vins de primer nivell i una gran diversitat de còctels d’autor que reten homenatge als equips que competiran a la 37a Copa Amèrica a Barcelona el 2024.

A la nit el restaurant es vesteix de gala i ofereix música en viu i un DJ que amenitzarà les vetllades de dijous a dissabte. L’oferta es complementa amb la terrassa del Vraba, que permet gaudir d’unes vistes úniques i panoràmiques del port, de la Barceloneta i de la silueta de la ciutat.

Sailor’s Cove, la proposta més desenfadada a peu de mar

El restaurant és a la planta superior de l’America’s Cup Experience. A la terrassa inferior l’oferta gastronòmica es complementa amb el Sailor’s Cove, a peu de mar. És a l’entrada del centre de divulgació, és un bar i la carta també es basa en la cuina mediterrània amb el segell d’Albert Ventura.