Els Mossos d’Esquadra han identificat el presumpte agressor d’una noia a l’estació de Sant Andreu Arenal. Es tracta d’un vigilant de seguretat de Renfe, a qui s’investiga per un suposat delicte de lesions lleus. La policia va obrir la investigació després que la víctima denunciés els fets a comissaria i ja ha fet arribar el cas al jutjat.

La suposada agressió va tenir lloc el 7 de febrer als volts de les 9 del vespre. Tot i que no han transcendit més detalls sobre la suposada agressió, el Centre per la Defensa de Drets Humans Irídia va fer una crida a través de les xarxes socials per trobar-ne testimonis.

La darrera agressió que s’ha fet pública al transport públic es va produir a l’estació de Sants l’1 d’octubre, quan un altre vigilant de seguretat va pegar una dona a qui estaven reduint. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació i l’Ajuntament de Barcelona va qualificar els fets d‘”agressió trànsfoba“. El mateix dia també es va fer viral el vídeo d’un altre vigilant de seguretat de Renfe que va perseguir un noi al crit de “maricona“, segons van denunciar testimonis.