agressió a l'estació de Sants

L’Ajuntament de Barcelona demana investigar l’agressió a l’estació de Sants que ha comès un vigilant de Renfe a una dona aquest divendres, que qualifica de trànsfoba. Ho ha dit el regidor de Drets de Ciutadania, Marc Serra, en un tuit. “Cal investigar aquesta agressió trànsfoba. Mentre l’agredeixen, li criden ‘Calli, senyor’ per vexar-la“, ha lamentat el també regidor de Sants-Montjuïc.

Tal com ha informat Serra, el consistori ha activat el protocol i ha ofert l’Oficina per la No Discriminació perquè la dona agredida pugui rebre suport jurídic i psicosocial.

Si bé Serra ha agraït la “resposta ràpida” de Renfe a l’hora de destituir del servei l’agent agressor, insisteix a anar més enllà: “Cal investigar també els insults trànsfobs i prendre mesures per reparar la víctima i garantir que no es torni a repetir“, ha conclòs.

Els Mossos d’Esquadra ja investiguen els fets

El cos de Mossos d’Esquadra ja ha comunicat que està investigant l’agressió d’aquest divendres a l’estació de Sants. La policia catalana encara està pendent de prendre declaració a la víctima, però ja ha identificat totes les parts implicades.