Les Corts acull una intervenció artística efímera en record de totes les víctimes i familiars afectats per la covid-19. La font situada a la gran via de Carles III amb el carrer de Dolors Masferrer ha estat l’emplaçament escollit pel districte de les Corts per retre homenatge als afectats per la pandèmia, així com a tots els serveis essencials. L’obra de l’artista Agustín Fructuosa s’anomena ‘La font de la medusa’ i està formada per flotadors i frases poètiques que l’artista ha escoltat dir a la gent, en relació amb la pandèmia.

Durant l’últim any, s’han realitzat diverses intervencions artístiques en record de les víctimes de la pandèmia. Aquest cop, l’obra és temporal i es mantindrà només durant unes setmanes. El districte de les Corts n’ha estat l’impulsor amb l’objectiu d’enviar un missatge positiu a les portes de Nadal.

Els serveis essencials, guardonats

En l’acte d’inauguració d’aquesta instal·lació hi han participat diversos representats dels sectors que han desenvolupat una tasca de servei o suport durant la pandèmia. Per exemple, els serveis mèdics, cossos de seguretat, bombers i comerciants, entre molts altres, que han estat guardonats en agraïment del seu paper en primera línia en la lluita contra la covid-19.

L’homenatge ha finalitzat a les 20 h amb un minut de silenci per les víctimes i aplaudiments com els que s’han fet al llarg de la pandèmia en reconeixement de la tasca dels serveis essencials.