El barri del Besòs i el Maresme no s’oblida de les víctimes del coronavirus, per això ha homenatjat les persones que han perdut la vida durant la pandèmia amb un mural. L’associació de veïns del barri, impulsora de la iniciativa, explica que també és un missatge d’agraïment a tots els professionals que ajuden a superar la pandèmia, com els sanitaris.

L’ha dissenyat l’artista urbà Camil Escuela, també veí del barri, a partir de les idees dels veïns. Una vegada n’ha fet l’esboç, petits i grans han agafat els esprais per pintar-lo entre tots.

Una activitat emmarcada a la festa major

Aquest mural col·laboratiu, ha estat una de les activitats que s’ha programat a la Festa Major del Besòs i del Maresme, la primera que se celebra a Sant Martí des que va començar la pandèmia. Va engegar aquest divendres i acabarà diumenge, 20 de juny.

També han organitzat altres activitats com rutes pel barri, tallers i projeccions de pel·lícules o documentals. Cal reservar entrada per participar en els diferents esdeveniments programats i així assegurar que es respecta la limitació d’aforament.