Prop d’un centenar de persones s’han mobilitzat aquest dissabte a Baró de Viver per homenatjar l’Edu Colmena, el veí del barri que va ser assassinat fa tres setmanes. A més de nombrosos veïns, l’Associació de Veïns i Veïnes Maresma i plataforma Tsunami Veïnal també han donat suport a la protesta.

El veïnat de Baró de Viver està consternat i reclama “justícia” per a l’Edu, ja que consideren que “el van matar vilment”. A més, demanen més seguretat al barri per poder “passejar amb tranquil·litat”. Alguns dels veïns se senten desemparats i reconeixen que necessiten respostes perquè “sembla que no facin res” i “ningú no diu res ni parlen amb els veïns”.

La manifestació ha sortit de la plaça de Baró de Viver i ha anat fins al camp de futbol. En aquest punt, s’ha produït una discussió entre els jugadors i els veïns, que eren a la grada, han saltat a dins del camp i s’han produït enfrontaments. Després, els veïns han desplegat pancartes de memòria a l’home assassinat amb lemes com “Edu, sempre et durem al cor”.