El Servei de Patologia del Dolor de l’Hospital Plató ha creat el Grup Sense Dolor Plató, el primer grup de la ciutat dedicat a pacients que pateixen dolor crònic i agut. Organitza activitats, com tallers o xerrades, per informar als pacients i fer recomanacions perquè tinguin una millor qualitat de vida. “El pacient ha d’estar apoderat i això passa per estar ben informat. Com no hi ha temps per fer-ho a la consulta, s’ha de buscar espais fora”, explica Jordi Guitart, cap de Servei de Patologia del Dolor de l’Hospital Plató. D’aquesta manera, segons el doctor, si el pacient té més coneixements sobre la malaltia, els tractaments funcionen molt millor.

Espai de trobada per als pacients

El Grup Sense Dolor Plató és un espai de trobada per a persones amb patologies de dolor crònic, com l’artrosi o la fibromiàlgia, malalties que moltes vagades han estat causades per l’envelliment, el sobrepès, el tabac o l’esport d’alt rendiment. El grup també vol ser un espai on compartir experiències entre els pacients.

Les properes activitats, que són obertes i gratuïtes, seran dues xerrades sobre el mal de cap, l’acupuntura i la teràpia de grup, el proper 3 d’abril i sobre la família i els amics en el dolor, medicina regenerativa i el reiki el 29 de maig. Tothom qui vulgui assistir-hi pot inscriure’s a plato.dolor@hospitalplato.com, així com també proposar activitats.