El mes de gener es va invertir la tendència pluviomètrica dels darrers mesos a la ciutat i tot sembla indicar que aquest febrer seguirà amb molts números de ser plujós. De moment, els mapes del temps garanteixen pluja abundant durant la tarda i sobretot aquest vespre. A més, també hi haurà vent moderat de gregal i un onatge de més de dos metres d’alçària.

A les comarques del prelitoral també caldrà estar atents a la cota de neu. Al vespre serà quan començarà a retrocedir la massa més freda de les capes mitjanes de l’atmosfera i també quan arribarà la major intensitat de pluja. Això ens fa pensar que la cota de neu no serà tan baixa com indicaven els mapes fa uns dies i, finalment, estarà entorn dels 700 o 800 m durant el vespre, i pujarà fins als 1.000 m dilluns.

La setmana que ve es mantindrà la pluja a Barcelona, així com també la mala mar i el vent de gregal. La temperatura prevista per a dilluns és d’entre 7 i 12 ºC i dimarts d’entre 8 i 12 ºC. Dimecres, arribarà més fred i el termòmetre es mourà entre els 6 i 11 ºC. Durant la matinada de dijous caldrà estar atents a la possibilitat que arribi pluja i potser alguna nevada a cota molt baixa.