Aquest diumenge s’ha inaugurat oficialment el nou Casal de Barri de Torre Baró. Fins ara, l’equipament estava situat en un espai més petit al mateix carrer d’Escolapi Càncer. Amb el canvi, el casal guanya espai i podrà oferir una programació més completa. La regidora de Nou Barris, Janet Sanz, ha destacat que es tracta d’un equipament de referència per a tota la zona nord de Nou Barris.

Tot i que els veïns ja havien començat a fer-hi activitats, el nou Casal de Barri de Torre Baró s’ha inaugurat oficialment aquest dissabte. La inauguració ha emocionat alguns veïns que han volgut destacar la importància de tenir un equipament en condicions després de tants anys d’espera. Es tracta d’un nou equipament que ofereix més serveis públics i espais de trobada al veïnat. Segons Janet Sanz, regidora de Nou Barris, el nou casal esdevé referència per a tota la zona nord del districte —Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona.

L’equipament ocupa més de 1.000 metres quadrats, el fet de ser un espai més gran permet una programació d’activitats més àmplia. En aquest primer trimestre, hi ha previstos, entre d’altres, balls de gent gran i tallers de dansa comunitària, ball en línia, balls llatins, balls de saló, pilates, ioga, ganxet i costura. A més del casal, l’edifici també acull les seus de les associacions de veïns, gent gran i esports de Torre Baró i un punt d’inserció sociolaboral. Properament, es posarà en marxa un servei d’atenció a la infància, que atendrà infants de 0 a 6 anys que tenen o poden tenir trastorns del desenvolupament.