Un any després de l’esfondrament de 140 nínxols al cementiri de Montjuïc els familiars denuncien que encara no saben on es troben els seus difunts i que no s’han donat a conèixer les proves d’ADN. A més, diuen que l’Administració no els està donant cap resposta i reclamen responsabilitats. Una familiar denuncia que un any després “tot segueix igual, encara no han trobat els cossos dels nostres difunts, no han reformat la zona afectada i estem sense respostes per part de l’Ajuntament i del cementiri”. Per aquest motiu, han fet un acte de recordatori aquest dissabte al lloc on va haver-hi l’esfondrament.

José María Palacio, advocat d’algunes de les famílies afectades, ha apuntat que han presentat una querella criminal perquè, segons ell, podria haver-hi una malversació de fons públics, ja que “per cada nínxol les famílies estaven pagant una taxa de manteniment anual i l’estat és bastant lamentable“.

La cerimònia de record s’ha acabat amb una ofrena floral als peus del mur que encara aïlla la zona on va haver-hi l’esfondrament i que no s’ha reconstruït.