detingut cotxe policial mossos

La Unitat d’Investigació de la comissaria de les Corts dels Mossos d’Esquadra ha denunciat penalment a Barcelona un home de 60 anys per un presumpte delicte d’abús sexual a, com a mínim, tres dones i un altre d’intrusisme professional per fer-se passar per fisioterapeuta.

Segons explica la policia catalana, la investigació es va iniciar l’1 de març, quan les tres víctimes es van presentar a la comissaria per denunciar que havien anat a sessions individuals en la consulta d’un suposat fisioterapeuta. En el transcurs d’aquestes sessions, el denunciat va fer tocaments a les parts íntimes sense el seu consentiment. Quan les dones es van queixar d’aquests fets, l’home va al·legar que formava part del tractament, tot i que no ho havia advertit prèviament.

Els agents van identificar el terapeuta i van consultar tant al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya com al Consell General de de Col·legis de Fisioterapeutes d’Espanya. Ambdues entitats van comunicar que aquesta persona no constava com a col·legiada, per la qual cosa no podia exercir aquesta activitat.

El denunciat està en espera que el jutge el citi per declarar sobre aquests fets. Els investigadors no descarten que hi hagi altres persones afectades.