L’Escola Bressol Municipal la Morera, al barri del Congrés i els Indians, ha obert portes després de tres mesos d’endarreriment a causa de les obres. L’obertura, però, no es fa en la seva totalitat. Segons l’equip directiu del centre, la planta de dalt de l’equipament no està enllestida i queden arranjaments per fer. En aquest espai es troben tres aules, una sala de professors, una bugaderia – vestuari i un espai comú. Segons la direcció, podran fer ús d’aquests espais en una setmana. També falta donar d’alta el subministrament del gas per poder cuinar al centre escolar.

No hi són tots els infants

Aquest mes de desembre, només 25 alumnes, dels 87 inscrits, iniciaran el curs escolar de manera progressiva en l’EBM la Morera. Algunes famílies han preferit continuar amb la planificació que tenien prevista fins a final de desembre. Diuen que, amb les vacances escolars properes, prefereixen incorporar els infants a partir de gener per realitzar l’adaptació al nou centre escolar.

La Morera, nom definitiu

La llar d’infants es diu Escola Bressol Municipal la Morera en recordança d’aquests arbres caducifolis de la família de les moràcies que hi van haver en el terreny on és ara l’escola bressol quan existia la masia de Ca l’Armera. Aquest nom ha estat  una proposta de la direcció de l’escola amb l’Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians per recuperar el passat rural del barri.