Unes 200 persones s’han concentrat a la plaça de la Universitat per participar a la Marxa per la Dignitat, una mobilització que ja fa anys que es convoca per reclamar que es garanteixin els drets humans, socials i laborals dels ciutadans.

A la marxa, que ha avançat fins al Palau de la Justícia, s’hi han sumat sindicats, com la CGT o la IAC, i entitats com la Marea Pensionista ja que la intenció és crear un moviment unitari. Tots plegats han protestat contra situacions que han afectat els treballadors i els serveis públics, com les retallades o la llei mordassa. També han reclamat que es blindin les pensions per evitar que puguin baixar.

A la capçalera de la marxa s’hi ha pogut llegir “Sense drets no hi ha justícia” i els manifestants han clamat lemes com “Visca la classe obrera”. Entre altres reivindicacions, també hi ha pancartes a favor de l’acollida de refugiats i immigrants.

Missatge en contra del Tribunal Suprem

L’actualitat política i judicial també s’ha colat a la manifestació, ja que just aquest dissabte els set líders independentistes empresonats a Lledoners han anunciat accions per protestar contra el seu procés judicial.

Alguns dels presents a la Marxa per la Dignitat han reiterat que s’està perseguint als polítics catalans i que s’estan vulnerant els seus drets i els dels ciutadans de Catalunya.