La llar d’infants municipal del Canòdrom, al barri del Congrés, endarrerirà l’obertura de portes fins a principis de desembre i no pas al novembre, com s’havia confirmat al principi. L’anunci l’ha fet la tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laia Ortiz, que ha destacat que, malgrat els dos mesos llargs de retard en la incorporació a les aules dels alumnes amb plaça, “ja es va avisar les famílies en el moment de preinscriure-s’hi que començaria més tard, al setembre”, i afegeix que “s’ha anat parlant cas a cas per veure com anar resolent les solucions”.

Ortiz ho ha dit en la inauguració de la llar d’infants municipal Leonor Serrano, als Encants. Un centre amb capacitat per a 87 alumnes de 0 a 3 anys i que ja va obrir portes al setembre. És un dels tres centres d’aquestes característiques que se sumen a l’oferta pública de places per a infants.

La ciutat de les 100 llars d’infants

Un cop entri en servei la llar d’infants del Canòdrom, Barcelona disposarà de 100 llars d’infants municipals i serà “la ciutat europea amb més equipaments municipals d’aquestes característiques”, ha afirmat Ortiz.

La llar número 101 és la de l’Aurora, al Raval. Un centre que obrirà formalment al gener, i que tindrà la particularitat d’incorporar torns de matí i de tarda per impartir les classes als alumnes inscrits.