Pantalons arrapats... Samarreta de tirants... complexió atlètica... i la majoria, homes joves i atractius. Per molts, aquest és el perfil físic que predomina al festival. "Hi ha massa un culte al cos crec dins del Circuit, això és el problema que tenim." "Quan penses en el Circuit Festival penses en homes amb músculs que vénen d'arreu del món." "Súper superficial, por lo que he notado, o sea, la gente tiene muy buen físico." "Nois, nois molt guapos i això és tot." De fet, es tracta d'una opinió que algunes entitats comparteixen. És el cas de l'Observatori contra l'Homofòbia: si bé valoren que el Circuit dóna visibilitat a l'homosexualitat, consideren que contribueix a generar estereotips. EUGENI RODRÍGUEZ, president de l'Observatori contra l'Homofòbia: "El Circuit és un festival consolidat i és molt bo que Barcelona s'hagi convertit en ciutat d'acollida, però també crec que crea un estereotip molt clàssic de l'home gai jove, amb culte al cos, i d'alguna manera deixa enfora les persones transsexuals, les persones grans i també les dones." No ho veuen igual, però, els organitzadors del festival. Assumeixen que hi ha un perfil majoritari, però asseguren que l'esdeveniment està obert a tot tipus de persones i que hi ha cada vegada més diversitat. TESEO CUADRENY, portaveu del Circuit Festival: "Te n'adones que hi ha absolutament de tot, gent de 18 anys, de 50, gent de 60, gent prima, gent grassa; gent, com et dic, amb un aspecte més juvenil, aquest estereotip del gai cuidat, és clar que el tenim, però en tenim molts més." De fet, assegura que a les festes del Circuit també hi participen persones heterosexuals i que es respecten totes les sensibilitats.

La imatge a les festes organitzades dins del marc del festival s’ha repetit dia rere dia: majoritàriament homes joves, cuidats i amb molt de culte al cos. Tot i que molts assistents afirmen que és el que vénen a buscar al Circuit, algunes entitats denuncien que projectar aquesta imatge dels gais genera una estigmatització del col·lectiu.

És el cas de l’Observatori contra l’Homofòbia. El seu president, Eugeni Rodríguez, considera que el festival crea un “estereotip molt clàssic de l’home gai que deixa fora els transsexuals, les persones grans i les dones“.

Des del Circuit ho neguen; segons el seu portaveu, Teseo Cuadreny, hi tenen cabuda molts perfils de persones del col·lectiu LGTBI: “Hi ha gent de 18 anys, de 50, gent de 60, gent prima, gent grassa… és clar que tenim l’estereotip del gai cuidat, però en tenim molts més“. Cuadreny apunta, a més, que al Circuit també hi ha participants heterosexuals i que es respecten totes les sensibilitats.