Per uns dies, el Circuit ha situat Barcelona com a capital gai mundial. El col·lectiu LGTBI ha pogut gaudir d’una vintena de festes programades durant els 13 dies i, en aquesta última jornada, alguns dels visitants s’han reunit al xiringuito BeGay, que s’ha establert com a punt de trobada gai fins a primeres hores de la tarda. El Circuit s’acomiada de Barcelona aquest diumenge al vespre amb una festa de cloenda multitudinària al complex esportiu l’Hospitalet Nord.

Els assistents han pogut gaudir de festes nocturnes, però també de diverses activitats culturals i esportives durant el dia. Segons el portaveu de l’organització, Teseo Cuadreny, la programació diürna ha tingut molt bona acollida: “Hem tingut 200 persones fent rutes culturals i 150 al cinema”. En part gràcies a aquestes activitats, el Circuit podria acabar rebent un impacte econòmic de 100 milions d’euros a la ciutat.

Cuadreny també ha destacat la diversitat del públic: “Cada cop més lesbianes, transsexuals i, fins i tot, heterosexuals s’han sumat al festival”. Winifred és una de les visitants que ha decidit repetir l’experiència del Circuit Festival per quart any consecutiu.